30 Aralık 2021

Hastanemiz  25/05/2006 tarih ve 4335 sayılı Bakanlık onayı ile 40 ünitlik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği olarak planlanarak, 01/09/2006 tarihi ile hizmet vermeye başlamıştır.
           Hastaların Hastanemize olan yoğun taleplerine daha iyi cevap verebilmek için; 24/09/2008 tarih ve 36961 sayılı Bakanlık onayı ile Merkezimiz ünit sayısı 40’dan 50’ye çıkartılmıştır.

15/03/2008 tarihinde merkezimiz önce 12 hekim, 14/04/2008 tarihinde ise tüm hekimlerimizle entegre sistemine geçmiştir

Bu dönemden itibaren kliniklerimizin tamamı entegre sistemi ile çalışmakta olup; kliniklerimizde, hastalarımızın teşhis ve tedavi planlamasından başlayarak tüm tanı ve tedavi işlemleri aynı hekim tarafından yürütülmektedir

Ayrıca Hastanemize bağlı Kıbrısşehitler Semt Polikiliği ve Sarayköy, Çardak, Serinhisar’da ağız ve diş sağlığı poliklinikleri bulunmaktadır.

İnsan sağlığında ağız ve diş sağlığının öneminin bilincinde olan Hastanemiz alanında en iyiyi hedeflemektedir.

Her şeyden önce insan sağlığı felsefesini temel kabul ederek, sterilizasyon kurallarını en üst seviyede uygulamakta, gelişen teknolojiyi sürekli takip ederek dünya standartlarında koruyucu, tedavi edici, Diş hekimliği hizmeti sunmayı hedeflemekteyiz.

Rahat ve huzur verici ortamımız, güler yüzlü personelimiz ile modern ve hijyenik koşullarda siz değerli hastalarımıza hizmet sunmakta ve sizleri daha sağlıklı yasama davet etmekteyiz. Merkezimiz Kaliteyi bir yasam tarzı olarak benimsemekte, dürüst ve prensipli kararlarla hizmet sunmayı, hizmet alanları memnun etmeyi amaç edinmiştir.

Sürekli gelişmeyi hedefleyen ve değişime açık olan Hastanemiz 02.05.2015 tarihinden itibaren Bakanlığımız tarafından Denizli Ağız ve Diş Hastanesi olarak son teknoloji donanımlı, 51 ünit ve 5 hasta yatağı, ameliyathanesi ile modern yeni hizmet binasına kavuşmuştur. Denizli Ağız ve Diş Hastanesi  95 diş hekimi ile  Denizli halkının hizmetindedir.