27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü
27 Mart 2018

Denizli Çamlık Özel Eğitim İlkokulu* öğrencilerinin hazırlamış olduğu "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" adlı tiyatro gösterisini 27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününde izledik. Öğrenciler ile gösteri sonrası diş sağlığı ile ilgili sohbet ettik; diş fırçası ve macunu  hediye ettik.

Denizli Çamlık Özel Eğitim İlkokulu öğretmenlerinden; "Özel Eğitim" ihtiyacı olan çocukların diş sağlığı ve ağız diş sağlığı hizmetlerinde yararlanabilirlikleri konusunda ayrıca görüşlerini aldık.

Dental girişimler lokal anestezi ile yapılmaktadır,özel gerekliliği olan durumlarda genel anestezi veya sedasyon da hastanemizde uygulanmaktadır. Hastanemiz ameliyathanesi fiziki koşulları özel ilgi gerektiren çocukların tedaviden yararlanabilmesini sağlayacak şekilde oluşturulmuş, genel anestezi uygulanacak hastaların seçimi ve anestezi uygulamalarında dikkat edilecek özellikleri belirlenmiştir.

(*Özel eğitim nedir?; genel eğitimden farklı bir eğitim gerektiren bireylerin yeterliliklerine ve gelişim özelliklerine dayalı olarak ve sosyal gereksinimlerini karşılamak için, özel olarak yetiştirilmiş personel tarafından,özel olarak geliştirilmiş eğitim programları, araç-gereçleri ve yöntemleri ile sürdürülen eğitimdir.)

• 1çamlık özel eğitim.jpg
  • 2çamlık özel eğitim.jpg