İdari ve Mali İşler Müdürü
30 Aralık 2021

Medine ALBAYRAK

1980 yılında Eskişehir’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Eskişehir’de tamamladı. Yüksek öğrenimine Dicle Üniversitesi Atatürk Meslek Yüksek Okulunda devam etmiş, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini tamamlayarak, yüksek lisansını Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi bölümünde tamamladı. 2001 yılında Diyarbakır Devlet Hastanesinde görevine başlamış olup  2007 yılından itibaren Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde görevine devam etmiştir. 2010-2015 yılları arası Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmış olup 15.10.2015 tarihinden itibaren İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.