İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı
22 Kasım 2023

Hafize TURGUT

1975 yılında Denizli'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Denizli'de tamamladı. Denizli Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu.(1994-1998) Yüksek lisansını 2015 yılında Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sosyal Birimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamladı.Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde2006 yılında göreve başlamıştır.İnsan kaynakları, İstatistik ve Disiplin birimlerinde çalışmış ve 2017 yılından itibaren İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk annesidir.

Meliha KAYALAR

1981 yılında Kayseri'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri'de tamamladı. Erciyes Üniversitesi Hemşirelik Bölümünden mezun oldu.(2001-2005) Yüksek lisansını 2014 yılında Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi bölümünde tamamladı. Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde2008 yılında göreve başlamış olup 2014 yılına kadar Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkilisi görevini yürütmüştür. 2014-2017 yıllarında Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanlığı’nda Uzman olarak görev yapmış olup 2017 yılı Aralık ayından itibaren İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.